Skandal zbog Lunine izjave o “pipkanju”: Socijalna služba upala Andreju Atijasu u stan! – Kreacije Portal
Najnovije Novo

Skandal zbog Lunine izjave o “pipkanju”: Socijalna služba upala Andreju Atijasu u stan!

Nakon riječi koje je Luna Đogani izgovorila pred kamerama rijalitija “Zadruga”, o tome da ju je očuh Andrej Atijas “pipkao i molio”, na njegova vrata je zakucao centar za socijalni rad. “Da budem iskren, baš sam se iznenadio, ali ljudi su bili skroz normalni, kulturni, i objasnili su mi da su došli da provjere kakav odnos imam sa Ninom (inače mlađom kćerkom Anabele Atijas i Gagija Đoganija), da li je dobro” počeo je pričati Atijas. “Sve se to desilo zato što je Luna u zadruzi imala lapsus kada je rekla da sam je pipko ili šta već.

Poslije se ispravila, ali džaba. ZAtim me je Gagijeva sestra napala u medijima, kao ko zna šta radim Nini, i tada se digla velika prašina” dodao je Andrej. “Oni su sa Ninom nasamo popričali u sobi. Pitali su je kako je, da li sve u redu, da li ima neki problem i onda su nakon toga otišli. Bili su jako pristojni, ali razumijem da su morali da izađu na teren p prijavi.

Ustanovili su isitnu da Ninu, baš kao i Lunu, gledam kao svoju djecu, kao Blankicu” rekao je Andrej. “Zaista je bolesno šta je sve ispalo od tog njenog lapsusa. Nađa Đogani, je od mene dobila tužbu za klevetu, baš kao i Gagijev brat Hamid, odnosno Đole Đogani. Svi su dobili po jednu krivičnu prijavu”. zaključio je Andrej Atijas, koji je zatim otišao sa Ninom u Rovinj, u Hrvatsku.

Oglasi – Advertisement