Skandal: Veljko Ražnatović priveden nakon tuče u Titelu!

0

Jučer je negdje oko 16:20 sati u Titelu, u ulici Laze Kostića, nakon kraće verbalne svađe, došlo do fizičkog kontakta u kojem je učestvovao i novopečeni otac Veljko Ražnatović i K.S. (36). Kako je naveo advokat Veljka Ražnatovića, Veljko je samo htio da zaštiti mir i spokoj svoje porodice. Kako svađi, tako i fizičkom obračunu prethodila je rasprava između grupe mladića i Ražnatovića.

Naime, četvorica mladića koji su bili u vidno alkoholisanom stanju su došli ispred kuće Rodića u Titelu, u čijem se dvorištu nalazio Veljko Ražnatović, kada su mladići počeli da ga okružuju i da mu dobacuju, a jedan od njih mu se čak počeo unositi u facu. Veljko je nakon toga pokušao da spriječi incident, te je mladiće zamolio da ne prave probleme jer mu je u kući beba, međutim oni su se oglušili na njegove molbe, pa je tako došlo i do tuče zbog čega je Ražnatović i priveden u policijsku stanicu. Nakon incidenta K.S. je prevezen u Klinički centar Vojvodina. Bila je to lokalna grupa momaka sa prebivalištem u Titelu.

Došli su ipred porodičnog dima, te su galamili i puštali muziku iz auta, a na njima se moglo primjetiti kako su bili u vidno alkoholisanom stanju. Veljko je napadnut ispred svoje kuće, oi zapravo nije uhapšen, nego je otišao u stanicu, ne kao osumnjičeni, nego da da izjavu u svojstvu građanina, jer je samo htio da zaštiti mir i spokoj svoje porodice” izjavio je advokat Veljka Ražnatovića, Radomir Munižaba.