SKANDAL VEKA! Zadrugar ORALNO ZADOVOLJIO ovog zadrugara: Curi na SVE STRANE, Gagi IZNEO sve dokaze(VIDEO) – Kreacije Portal
Novo

SKANDAL VEKA! Zadrugar ORALNO ZADOVOLJIO ovog zadrugara: Curi na SVE STRANE, Gagi IZNEO sve dokaze(VIDEO)

Zadruga je i dalje najgledaniji TV program u regiji, i ljudi se jednostavno ne mogu odlijepiti od tv ekrana kada krene gužva. Tuče, svađe, drame, previranja, skandali ali i seks scene, sve je to ono zbog čega ne samo balkanske domaćice, nego čak i muškarci prate zbivanja u samoj Zadruzi. Uskoro se bliži i kraj 3 sezone, i jako je napeto, samim time u Zadruzi je napetije nego ikada. Sinoć opet velika svađa, koja je bila na ivici velike tuče, a glavni učesnici su bili pogađate Gagi Đogani i Anabela koji su po milioniti put imali neke neraščišćene račune. Ništa od ovoga ne bi bilo, da se u samu raspravu nije uključila ni Luna Đogani, koja je opet imala nešto za dodati, i tako je klupko krenulo da se odmotava. 

Gagi je bukvalno izgubio sve konce, i bio je kao nadrogiran galamio je kao lud, a kada su i ostali ukućani krenuli da je brane, on je rekao “Jebala te ta gomila pederčina, šta se na njih oslanjaš, nema tu muškarca sa glave”, niko ništa nije rekao nakon toga, ali se jedan ukučanin osjetio prozvanim. Mirko je ustao i krenuo u otvoreni duel sa Gagi Đoganijem, a ovaj je samo to i čekao. 

Onda je on počeo da tjera Lunu da prizna kako je u prošloj sezoni on popušio drugom takmičaru, jer mu je ona to povjeril, ali se on sda sam izlanuo. Mirko je podivljao, a Luna je krenula da plače po starom dobrom običaju. Šta mislite, je li ovo istina?

Oglasi – Advertisement