Skandal o kojem bruji Srbija: Stoja osumnjičena za pokušaj ubistva, oglasila se i ona o OVOM slučaju: Ovo ću reći sada i nikada više!

0

Stojanka Novaković Stoja jedna je od najpoznatijih folk pjevačica na cijelom Balkanu. Svoju je karijeru gradila godinama te iza sebe ima veliki broj hitova koji se i dan danas pjevaju po raznim klubovima. Stoja inače nikada nije učestvovala u nekim velikim skandalima, prosto uvijek je odvajala privatni život od posla, a nedavno je također pisano o njenom odnosu sa sinom, na kojeg je pjevačica vrlo ponosna. Stoja je uvijek bila pravi veseljak pa zbog toga je i vrlo rado viđen gost na svim veseljima, ali je i dosta tražena po istim, a pogotovo kada su svadbe u pitanju.


Ipak, i kod Stoje nisu uvijek cvjetale ruže, bar kako to natpi u medijima kažu. Ona je gostovala jednom u Grandovom šou koji je vodio pokojni Milovan Ilić Minimaks, koji je inače najpoznatiji javnosti po svojoj emisiji prije Granda, Maksoviziji. Tom prilikom, Minimaks je Stoji uputio jedno škakljivo pitanje vezano za natpise u Njemačkim medijima koji tvrde kako je ona provela čak 4 godine zatvora tamo i to zbog pokušaja ubistva hladnim oružjem. Stoja je na to pitanje kratko zastala, kao da je bila malo zatečena tim pitanjem, prosto nije ga očekivala ali nije imala uopšte problem da odgovori na to.

Pjevačica je rekla da će to samo jednom odgovoriti i nikada više. Pjevačica se samo nasmijala te rekla kako je to čista laž i da joj nije jasnio kako mediji dolaze do takvih informacija.