Š*K- RAZVELI SE Đole i Vesna Đogani- On sve PRIZNAO- Ipak nije tačno da se druga žena voli više -JAKA ŽENA NE PRITISKA SVOGA MUŠKARCA (FOTO)

0

I u ovome tekstu ćemo malo o nekim estradnim temama, pa ćemo tako malo o jednom poznatijem estradnom paru kojeg čine Vesna i Đole Đogani. Za njih se zna da su već godinama u skladnom braku, u kojem su dobili sina i kćerku, a mnogi se sjećaju da je prošle godine velika vijest bila da se njih dvoje navodno razvode, te se pisalo da je razlog navodno njegova preljuba

Tada se dosta pisalo na ovu temu, bilo je mnogo nagađanja, a tek nedavno je stigla i potvrda od ovoga poznatog para, tačnije sve je otkrio Đole kada je bio gost u jednoj TV emisiji. On se pojavio sam u studiju, a na pitanje voditelja gdje mu je Vesna, i zašto ona nije došla sa njim, jer je takav bio dogovor, Đole je rekao: “Pa razveli smo se. Šalu na stranu, svako od nas ima neke svoje dnevne obaveze, Vesnine su danas bile neodložne”, rekao je on, pa je dodao i ovo:

“Ja se viđam se sa mnogim koleginicama, poslovnim partnerkama, javno se viđamo i nikakav problem tu ne postoji niti bi trebalo da postoji. Znate kako žena koja je jaka koja je sigurna u sebe, ona onda muža ne pritiska, jer ona riba koja se pritiska ona lako odleti, ode. Uostalom ja umijem da odolim iskušenju, nisam pobornik zaljubljivanja na prvi pogled. Na kraju krajeva i Vesna i ja smo počeli prvo kao saradnici, pa onda se rodila ljubav. Što se tiče teze da se prvo dijete i druga žena vole najviše, moram da kažem da se sa tim nikako ne slažem. Kad si mlad voliš drugačije. Sa Slađom mi je bilo super, bio sam mlađi, imao sam tu neku priču s njom, a onda u ovim malo ozbiljnijim godinama sam sa Vesnom i ona mi odgovara”, rekao je on.