Sjećate Li Se Kebine Kćerke Nataše? PROMIJENILA LIČNI OPIS: Kad Vidite Kako Danas Izgleda, ZANIJEMIT ĆETE…(FOTO)

0

Jedan od najpoznatijih pjevača sa naših prostora je svakako Dragan Kojić Keba. On je do sada napravio veliki broj hitova , koji su mu omogućili da ima veoma lagodan život , i u ovo vrijeme kada vlada svjetska ekonomska kriza.

 

Zna se da je njegov sin Igor još uvijek u braku sa Severinom , ali se sve više priča da je razvod tu. Njegova kćerka Nataša je pokušala da krene očevim stopama , čak je i album snimila , ali je nakon toga samo nestala sa scene , i više se nije pojavljivala u medijima , tako da su se mnogi zapitali šta se desilo s njom.

Na kraju se saznalo da Nataša već neko vrijeme živi u Americi , te da ne dolazi u Srbiju . jer želi da dobije zelenu kartu. Nataša je veoma aktivna na društvenim mrežama , i veoma često objavljje svoje fotografije , zbog kojih je često na meti kritika. Ovih dana je objavila još jednu svoju fotografiju , zbog koje je dobila pozitivne komentare na račun svog izgleda , a mnogi su joj i zamjerili korištenje fotošopa. Mnogi su čak komentarisali da je izgubila previše kilograma , te da bi joj koji kilogram itekako dobro došao.