Sjećate li se drske Koke iz Boljeg života? Nekada je zavodila kratkom frizurom i tijelom, a evo kako izgleda danas! – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Sjećate li se drske Koke iz Boljeg života? Nekada je zavodila kratkom frizurom i tijelom, a evo kako izgleda danas!

Ovu poznatu srpsku glumicu je do te mjere obilježila njena uloga u seriji Bolji život, da je mnogi ljudi i danas na ulici oslovljavaju kao Koka kako se zvao njen lik, a ona je u nekoliko navrata isticala kako joj to niti malo ne smeta. Kao što mnogi znaju, ime ove glumice je Jelica Sretenović i kako je sama priznala, ona je oduvijek znala da će da bude glumica, te je baš zbog prijema na akademiju u neku ruku i zapostavila svoj uspjeh u srednjoj školi:

”Toliko sam bila sigurna da ću položiti prijemni da nisam ni razmišljala o drugoj opciji. Dobila sam i šamar od sekretara škole. Pitao me je da li sam normalna i rekao da ne može da vjeruje da se ispisujem, a još ni drugi razred nisam završila” 

Međutim kako je naglasila, ništa je nije moglo zaustaviti u njenoj misiji, tako ad dok su njeni vršnjaci još bili u srednjoj školi, ona je postala student glume, a o tim vremenima Jelica se sjeća na ovaj način:

” Isto se ludovalo kao i danas. Počev od matinea u Domu omladine, pa do diskoteka koje su tada bile najjače! Vraćali smo se kući u četiri ujutru! Pa ja sam sve to “poobavljala” do svoje 18. godine, pošto sam se udala sa 19”-dodavši i da je njen suprug bio u stvari školski drug njene tetke, a onda je na svoj način i ispričala kako je krenulo njihovo poznanstvo pa i ljubav:

” On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i bukvalno me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret poslije svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovjek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku, i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sjedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan!” 

Nastavaka njene priče možete da pročitate OVDJE

Oglasi – Advertisement