Sjećate li se Cruza iz Santa Barbare? Napunio je 70. godina i danas izgleda prilično drugačije (FOTO)

0
24

Malo je onih, iz malo starijih generacija, koji se ne sjećaju svojevremeno veoma popularne TV serije Santa Barbara i koji još ne uzdišu za nekim glumcima i glumicama koji su postali i poznati zahvaljujući baš toj seriji.

Kada je 15. januara 1993. godine emitirana posljednja epizoda sapunice ‘Santa Barbara’, tuga obožavatelja nije se mogla sakriti i mnogi su očekivali da će se emitovanje te sapunice, kad- tad nastaviti, ali to se nije dogodilo.

Mnogi od gledatelja ove sapunice su naprosto bili zaluđeni likovima Eden, Cruza, C.C.-ja kao i ostalih likova, tako da su se znale desiti situacije da su pojedini obožavatelji znali plaćati i mise da bi neki od njihovih omiljenih likova ozdravio u seriji i slične bizarnosti. Mnogi su navijali i da se omiljeni likovi Eden i Cruz, koje su glumili poznati glumci Marcy Walker i A. Martinez ponovo spoje i da žive sretno do kraja života ili bolje rečeno serije.

Na kraju je, kroz devet godina, snimljeno i prikazano 2137 epizoda, koje su obožavatelji širom svijeta gledali netremice i zbog njih odgađali sve obaveze.

Ukoliko ste bili pratitelj ove sapunice onda se sigurno sjećate Cruza i glumca A Bonea Martineza koji je tumačio lik Cruza. E, pa ovaj glumac je ovih dana proslavio svoj 70. rođendan .

Martinez je bio pod svjetlima pozornice već s 12 godina kad je počeo pjevati i nastupio je u jednom talent-showu, a poslije je shvatio da je gluma ono čime se želi baviti pa je od tada ostvario veliki niz uloga , a pojedine, kao uloga Cruza su mu donijele svjetsku slavu.

Prva supruga bila mu je glumica Mare Winningham sa kojom se rastao iste godine kada se i vjenčao. Godinu dana poslije Cruz se zaljubio u sadašnju suprugu Leslie Bryans s kojom ima troje djece – kćer Ren Farren, sina Devona Makenu i još jednu kćer Dakotu Lee.

Ovako on danas izgleda: