SIN RATNOG ZLOČINCA pjeva pjesmu od Halida Bešlića: Mast i komadi mesa mu ispadaju iz usta, DELIRIJ! Isplivao snimak iz PREPUNE KAFANE, POGLEDAJTE…

0

Veljko i Bogdana Ražnatović su se, kako smo već mnogo puta pisali, vjenčali u novembru prošle, 2019., godine te je ta svadba bila obilježena neviđenim luksuzom, arogancijom, bahaćenjem i sve u svemu liječenjem ega i kompleksa.

Svadba je sama po sebi ustvari ličila dosta na onu iz osamdesetih godina prošlog vijeka kada je zapravo njegov otac Željko Ražnatović Arkan oženio njegovu majku Svetlanu Cecu Ražnatović. Ogromno slavlje je trajalo vjerovali vi ili ne puna 2 dana, a Bogdana je inače u taj brak ušla trudna, te bi bebu trebala roditi početkom idućeg mjeseca.
Pjevačica Ceca se naravno već uveliko priprema za dolazak njenog prvog unuka. Kako doznajemo spremila je već kuću, nakitila je i napravila najveći mogući kič, a čak je naručila i zlatnu kolijevku iz inostranstva, kako bi navodno priuštila svom unuku najveći komfor, mada, ako realno gledamo to će prvih nekoliko mjeseci služiti kao gorivo za hvaljenje po Instagramu.

Obavljena je dezinfekcija čitave vile, a spreman je i poseban apartman za svečani dolazak njenog unuka. Naravno u pitanju je mjesto gdje je i ona prethodno rodila svoju djecu, dakle Veljka i Anastasiju, a eto na istom mjestu će se i Bogdana poroditi. Inače, ova vijest, o kojoj smo nedavno pisali, bila je žestoko propraćena na društvenim mrežama, te je prikupila ogroman broj negativnih komentara, i to najviše od onih koji od starta ne gotive ovaj klan.