Sin Novog Predsjednika Amerike CRNA OVCA Porodice: EVO Šta Je Uradio Nakon Bratove Smrti, CIJELA AMERIKA Ostala U Nevjerici, Bizarno Do Bola (FOTO)

0

Predsjednik SAD-a je Džo Bajden , a to je svakako vrhunac političke karijere kada je Amerika u pitanju. Bajden je kao i svaki aktuelni političar , našao se na meti istraživanja medija i javnosti. Zna se da svi mi imamo neki prljavi veš u svojim ladicama i ormarima.

 

Mnogi smatraju da je kod Bajdena najslabija karika njegov stariji sin Hnater , te da bi on mogao imati negativan utjecaj na novog predsjednika Amerike. Hnater je inače poznat američkoj javnosti po mnogim skandalima i aferama. On je advokat i ima 50 godina , i njega najčešće opisuju kao crnu ovcu u porodici Bajden.

Veliki šok je nastao kada je prije nekoliko godina Uanter objavio da je u ljubavnoj vezi sa Hali Bajden , koja je udovica njegovog preminulog brata Bou. Samo godinu nakon bratove smrti , Hanter je krenuo u ljubavnu vezu sa njegovom udovicom. Javnost je bila posebno začuđena što je Džo Bajden podržavao tu vezu. Međutim ta veza nije potrajala , a nakon toga je Hanter ušao u vezu sa modelom Melisom Koen sa kojom je nedavno dobio i dijete.