SIN DRAGANA BJELOGRLIĆA JE OPASAN FRAJER, a krenuo je i očevim stopama- Postao je član poznatog srpskog pozorišta (FOTO)

0

Kako su prenijeli neki mediji u Srbiji, Aleksej Bjelogrlić je od prije neki dan postao novi član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, a to je saopštenje stiglo i iz toga teatra:

„Jugoslovensko dramsko pozorište je značajno podmladilo ansambl kome su se u posljednje dvije godine pridružili Milica Gojković, Joakim Tasić, Miodrag Dragičević, Sanja Marković, Jovana Belović a od danas i Aleksej Bjelogrlić. Njega krajem septembra očekuje premijera predstave ”Široka zemlja” Artura Šniclera u režiji Marka Manojlovića a već u oktobru premijera predstave ”Zagreb – Beograd via Sarajevo” Jelice Zupanc u režiji i adaptaciji Gorčina Stojanovića u kojoj će igrati Ivu Andrića“, navodi se u saopštenju.

Inače, Aleksej je sin poznatoga glumca i režisera Dragana Bjelogrlića, TV publika je već imala priliku da ga uposzna u seriji ”Sijenke nad Balkanom2” u kojoj je igrao lik Stanislava. Igrao je i lik maloga Tirketa u seriji ”Montevideo, bog te video”, te je imao i malu, eppizodnu ulogu u seriji ”Žigosani u reketu”, te u seriji ”Južni vetar”