SIMIĆU, OVO TI NIJE TREBALO! General pričao, ali Dačić ga je prekinuo! Izvini, o kojoj KARIJERI PRIČAŠ! SPEKTAKL UŽIVO! – Kreacije Portal
Najnovije Novo Zanimljivosti

SIMIĆU, OVO TI NIJE TREBALO! General pričao, ali Dačić ga je prekinuo! Izvini, o kojoj KARIJERI PRIČAŠ! SPEKTAKL UŽIVO!

Ivica Dačić, je u emisiji prekinuo generala policije Dragišu Simića, koji se po prvi puta oglasio poslije afere sa Ljupkom Stević, kada je ona oštetila dva automobila ispred zgrade u kojoj stanuje nekadašnji načelnik Saobraćajne policije. Simić je u Hiz Tvitu, na TV Pink rekao “Ko je nevin neka prvi baci kamen”, te je pričao o čitavom događaju i dodao da najviše pati njegova porodica jer je on otac četvoro djece, a nedavno je dobio i unuka. “Mislim da ne bi trebalo, ja sam profesionalac. Moj privatni život je moja stvar. Ne razumijem zašto bi se moja privatna priča trebala vezati za posao.

Jeste neugodno, otac sam četvoro djece i skoro sam postao djed. Nisam se čuo sa Ljupkom nakon ovoga, ima zabranu komunikacija sa mnom” rekao je Dragiša. Također je dodao da žali što svi stavljaju u prvi plan aferu sa ljupkom, a da se ne obaziru na njegovu karijeru, nakon čega ga je prekinuo ministar spoljašnjih poslova Srbije. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi – Advertisement