Silikonske bliznakinje pet godina dijelile istog dečka, sada se obje udaju za njega: Želja nam je da zatrudnimo u isto vrijeme, još da razradimo plan kako da to napravimo (VIDEO)

0

Ana i Lusi Desink su bliznakinje iz Australije koje su u vezi sa istim muškarcem, a sada su donijele nesvakidašnju odluku da se obje udaju za njega, a pažnju medija svijeta su privukle sa svojom pričom kako svo troje dijele istu postelju i da se skoro nikada ne odvajaju. Njih dvije tvrde da cijeli život nisu bile udaljene jedna od druge više od par metara, a sada im je želja da se zajedno i udaju i to za istog muškarca, mada nisu sigurne da će takvo vjenčanje moći da organizuju u Australiji, a o tome obje kažu sljedeće:

“Nas dvije smo sa njim već pet godina. Želimo da se udamo za istog čovjeka, a njegovo ime je Ben. Puno polemike se vodi oko naše odluke. Da li je to moguće i da li može da funkcioniše, vidjet ćemo, ali smo za sada čule da u Tusonu u SAD-u možemo da se vjenčamo”, dodale su i da bi takva vrsta vjenčanja značilo i da su potrebne dvije burme, dvije vjenčanice, ali da to za njihovog Bena nije problem, jer im on redovno kupuje nakit, a ove sestre su snimile i video o svome životu i na koji način sve to funkcionira.

Obje sestre kažu da ih njihov zajednički partner Ben tretira jednako, te da kada poljubi jednu, odmah poljubi i drugu sestru te obje drži za ruku kada izađu vani. Inače, obje sestre su se podvrgnule velikom broju operacija, estetskih naravno, a velika im je želja i da ostanu trudne u isto vrijeme, samo još nisu razradile plan kako da im to upali