Severina uhvaćena u velikoj prevari na društvenim mrežama: Svo vrijeme tvrdi da je sa Kojićima, a sada se pokazala prava istina- Malo toga štima između nje i Igora (FOTO)

0

Popularna pjevačica Severina je uvijek bila zanimljiva medijima, pa su tako i natpisi i prilozi sa njom uvijek privlačili veliku pažnju i interesovanje, a mora se priznati ni da Severini dosta često nije smetalo da bude dijelom nekih priča, afera i skandala, pa je i sama davala mnogo materijala ljudima iz medija za razne priče i natpise, jer je sve to itekako uticalo i na njenu popularnost, većinom u pozitivnom smislu, pa su je neki skandali vraćali iz mrtvih, kada joj je popularnost bila na zaista niskim granama.

Tako se u posljednje vrijeme, već danima polemiše o eventualnom razvodu između Severine i njenoga supruga Igora Kojića, a Severina je sa svojom najnovijom objavom na društvenim mrežama, još više pomutila razum javnosti ali i svojih fanova. Severina je ispod zajedničke fotografije na kojoj se nalazi sa porodicom Kojić napisala: ” Samo obični ponedjeljak”, ali mnogi koji redovno prate Severinu su primjetili da se isti čovjek u istom prugastom džemperu nalazi na fotografiji Kebine supruge koja je napravljena još 2018. godine

Tada je cijela porodica slavila rođendan Kebine supruge Olje, a tada je i Igor poručio maci ovo: ” Postoji samo jedna mama. Sretan rođendan”. Tako je Severina sa ovom naivnom objavom još više povećala priče o njenome razvodu ili u najmanju ruku odvojenosti od Igora, a ako je suditi po komentarima ispod objave, izgleda da ovome paru baš ne cvjetaju ruže, ali se niti jedno od njih dvoje nakon silnih priča o razvodu još nisu oglasili, ali kako narod kaže, Gdje ima dima, tu svakako ima i vatre.