Severina se odrekla prezimena Kojić: Otpratila i Kebu sa društvenih mreža, a Igora nema nigdje sa njom zadnjih nekoliko sedmica- Razvod ?? (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Severina se odrekla prezimena Kojić: Otpratila i Kebu sa društvenih mreža, a Igora nema nigdje sa njom zadnjih nekoliko sedmica- Razvod ?? (FOTO)

Kako se čini, nešto se čudno dešava u životu pjevačice Severine koja se ovih dana javno odrekla svoga prezimena Kojić kojeg je uzela od svoga muža Igora na vjenčanju, a Severina je prije nekoliko dana sa svih društvenih mreža pored svoga imena skinula Igorovo prezime, a ostavila je samo svoje ime sa kojim je i izgradila karijeru. Mediji kažu da se Severina prije nekog vremena pojavila na dodjeli muzičkih nagrada na jednoj televiziji bez Igora, a to je mnoge navelo da pomisle da na relaciji Severina – mali Keba nešto ne štima, a sumnje su povećane kada je primijećeno da je Severina uklonila prezime Kojić na društvenim mrežama, a izvor blizak pjevačici je otkrio i ove pikanterije:

” Severina je došla sama da preuzme nagradu, što je svima bilo čudno budući da se od Igora gotovo ne razdvaja. Da među njima nije sve OK, bilo je jasno nakon što su je pitali gdje je Igor, na šta je ona kratko odgovorila: “Nije pošao sa mnom”. Ona nije željela da odgovara na pitanja vezana za svog vjenčanog supruga, što je sve začudilo. Sve vreme je uživala u društvu djece koja su bila sa njom na bini i sa njima je ćaskala. Igora nije ni spomenula, što je do sada bilo nezamislivo. Ako se i desilo da nekada ne krenu zajedno negdje, provodili bi vrijeme na telefonu, što sada nije bio slučaj” 

Dalje se saznaje da se Severina nakon dodjela nagrada nije dugo zadržavala u studiju već je brzo napustila zgradu televizije a Igor nije bio došao po nju. Samo nekoliko sati kasnije Severina je sa svih društvenih mreža izbrisala prezime Kojić kraj svoga imena, a primijećeno je i da je otpratila svoga svekra Kebu sa Instagrama, a i svoga muža Igora, dok je Igor i dalje Severinin pratilac na Instagramu i tu je sam jer Severina ne prati više ničije aktivnosti.

Oglasi – Advertisement