Severina potkačila svekra Kebu i svekrvu, a onda je uslijedio odgovor!

0

Severina i Igor Kojić, nisu više u ljubavi – ovo navode razni mediji, te u javnosti uopšte ne prestaju govorkanja o njihovom razlazu. Šuškanja i nagađanja da je toj ljubavi došao kraj počeli su još u maju
Vijest da se Splićanka i njen suprug razvode odjeknula je u domaćim medijima i to nakon što je Severina napustila Beograd te otišla u Zagreb bez Igora, gdje je i proslavila svoj 48. rođendan.

Kako su potom pisali i domaći i hrvatski mediji Severina i Kojići posvađali su se tada, navodno, zbog bazena u Kebinoj kući u Beogradu a koji je pjevačica htjela, navodno, da renovira.
SvIgor Kojić (32) je zatim je sredinom maja obrisao zajedničku profilnu fotografiju sa Severinom Kojić (48) pa time podstakao glasine da kriza među supružnicima ne jenjava.

Njihove zajedničke fotogafije, ipak, ostale su na društvenoj mreži.

Severina je potom viđena u noćnom provodu u Hrvatskoj, ali takođe bez supruga, bar stu tako pisali tamošnji mediji. Par glasine o rastanku nije ni demantovao a ni potvrdio, ali je Igor Kojić napravio jedan korak koji tome ide u prilog – oni više ne prate jedno drugo na Instagramu, dok je prethodno Igor pratio samo nju, a ona samo njega.

Igor Kojić je potom imao objavu o njegovom braku sa pjevačicom Severinom, uz poruku koju je kasnije obrisao.
Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate – ovo je napisao Igor, a Severina je spomenula čak svekra i svekrvu:

Pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je pjevačica te još dodala: Molim te izuzmi me iz svega ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan.