Severina je u 49 godini pokazala svoje zanosne obline: Pevačica je objavila fotografiju sa Maldivima i raspametila muškarce – MOKRA DO KOŽE (FOTO)

0

Pevačica Severina je jako dugo na javnoj sceni i za njeno ime se vezuju razne priče i spekulacije. Nnaime, ona je izazvala prvobitno skandal sa svojim video snimkom koji je nastao na jahti koji se nikada neće zaboraviti, ma koliko se svi trudili oko toga.

Svi u životu radimo neke greške, ali ne postoji gumica da se to obriše, nego nastavimo da živimo s njima. Svima je poznato da se ona udala za Igora Kojića i ona je sada Severina Kojić. Jako je aktvina na društenim mrežama, a sada kada je krenuo da pada sneg, u ovoj idli, ona je iskoristila priliku da se priseti leta i kako je boravila ni više ni manje nego na Mladivima. Kao što možete da vidite, ona je u 49 godini života pokazala obline, ali mnogi su rekli da joj to u tim godinama ni malo ne priliči, dok sa druge strane postoje oni koji kažu da izgleda izvanredno i da joj mnoge mlađe kolegie mogu zavideti na vako dobro očuvanoj liniji.