Severina i Igor u svađi: Kojić izašao iz stana nakog što ga je Severina istjerala

0
238

Nakon što je Igor Kojić, suprug Severine Kojić izašao iz zajedničkog stana, mediji su shvatili da ovaj poznati par ponovo drmaju problemi.

Kako se saznaje, svađe su izbile nakon što je Severina nekoliko puta prebacivala Igoru što financijski ne doprinosi u braku. Naime, pouzdani izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina u posljednje vrijeme često čeka taksi ispred zgrade u Maksimirskoj 34 u Zagrebu, gdje, prema mišljenju izvora, živi njen suprug Igor Kojić.

Ove navode potvrđuju i susjedi koju su primjetili da se par u posljednje vrijeme često svadja, i da zadnjih nekoliko noći Severinu čekad taksi ispred zgrade u ulici Maksimirskoj 34 u Zagrebu, gdje živi njen suprug Igor.

Saznaje se još i da poznatoj pjevačici smeta i to što Igoru, koji se predstavlja kao fudbalski menadžer, ona mora da plaća avionske karte. Sa stepeništa se čulo noću kako Severina urla: “Pa dokle više misliš ja da plaćam sve, ne možeš avionsku kartu sebi da kupiš, i to moram da ti plaćam!” On je uglavnom šutio i nije joj proturječio, ali Severina se zbog toga nije smirivala – navela je komšinica.