SESTRE RODIĆ BEZ TRUNKE ŠMINKE U PIDŽAMAMA, A IZGLEDAJU FATALNO: Iznenadit ćete se kad vidite koliko su zapravo lijepe (FOTO)

0

Veljko i Bogdana Ražnatović su sigurno jedan od najpopularnijih parova u Srbiji. Sve je počelo još sa njihovim zabavljanjem , a mnogi su bili iznenađeni kada su odlučili da se vjenčaju , jer svima je poznato da je Veljko oduvjek volio da mjenja djevojka , pa je bilo teško zamisliti da se skarasi pored jedne žene.

 

Međutim , Bogdana je zaista posebna žena , što je u više navrata i Ceca to izjavila. Svi koji poznaju Bogdanu za nju kažu da osim što je prelijepa , ona je i izuzetno vrijedna , pametna i poštena osoba. Porodica Ražnatović je oduševljena time što sve tri sestre Rodić , rade u porodičnoj firmi zajedno sa roditeljima , i ne stide se nijednog posla.

Sestre Bogdane Ražnatović , Bojana i Nataša su jako aktivne na društvenim mrežama , i sada su objavile fotografiju i pokazale kako izgledaju bez truna šminke i u pidžamama. Bojana je podijelila snimak iz porodične kuće , gdje provode vrijeme zajedno , a svi su primjetili da odlično izgledaju i bez šminke.

 

„Volim moju sestru“.Napisala je Bojana , a sestre su pozirale sa osmjehom na licu.