„Sestra je u vrtiću crtala porodicu, ali je dodala jednu ČUDNU OSOBU“: Kad je teta upitala ko je to, ona je dala odgovor koji NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO) – Kreacije Portal
Novo Zanimljivosti

„Sestra je u vrtiću crtala porodicu, ali je dodala jednu ČUDNU OSOBU“: Kad je teta upitala ko je to, ona je dala odgovor koji NIKO NIJE OČEKIVAO (FOTO)

Djeca su najiskrenija bića koja postoje na ovoj planeti, u to smo već svi uvjereni. Naime, sve ono što bi nekad mi htjeli i sakriti, djeca ne znaju, oni su jednostavno otvoreni i ne razumiju koncept skrivanja nečega, odnosno razlučivanja između toga šta može a šta ne može da se govori u javnosti. Ponekad je to teško čak i nama odraslima, da se razumijemo, ali je ovo vrlo nezgodna situacija. Naime, ako učite djete da prešućuje stvari, onda ćete doći u stadij da će vaše dijete i vama prešućivati mnogo štošta, te bi moglo doći u nevolju.

Ipak, djeca kada su vrtićkom dobu su najzanimljivija, a odgovori na određena pitanja znaju biti presmiješna, pa se zbog toga i snimaju razne emisije u kojima djeca rade intervjue sa odraslima. Nekada i u sklopu vrtićkih aktivnosti postoje određene aktivnosti koje su tematski povezane kako bi djeca učila o raznim stvarima. Jedna od tema koja se često obrađuje jeste i porodica, članovi bliže i šire porodice, kao i njihove uloge.

Tu bude svakakvih odgovora, a jedan od njih je posebno nasmijao sve prisutne. Naime, jedna djevojčica tako je nacrtala svoju porodicu i među njima je bio i jedan čovjek, a nikome nije bilo jasno ko je to u pitanju. Naime, teta ju je upitala ko je taj čovjek sa njima, a ona je kao iz topa kazala kako je to Riki Martin, a svi su se ismijali, pa čak i roditelji, jer je Riki Martin inače omiljeni pjevač njene majke.

Oglasi – Advertisement