Šestorke koje su postale poznate preko noći! Pogledajte kako one izgledaju poslije 30 godina!

0
18
Šestorke koje su postale poznate preko noći! Pogledajte kako one izgledaju poslije 30 godina!
Šestorke koje su postale poznate preko noći! Pogledajte kako one izgledaju poslije 30 godina!

Bračni par Valton su 1983. godine dobili šestero djece a sve su bile djevojčice i blizanci. Od tada je već prošlo mnogo godina, tada su bile poznate ali i dan danas one na sebe privlače mnogo pažnje.

Tako i roditelji od ovih djevojčica mogu da malo uzmu pauzu za sebe i da uživaju u svom prvom unučetu. Njima je danas 34 godine a sve su se osamostalile i sve su otišle svojim putem.

Roditelji su se mnogo zamarali sa tolikom djecom i nikada nisu imali slobodno vrijeme za sebe. Mislili su da tome nikada nema kraja, mijenjanje pelene, veliki troškovi za šestero djece i sva ta briga.

Kada su sve blizankinje otišle svojim putem onda su i njihovi roditelji Janet i Grejem osjećali kao da ih zauvjek napuštaju. No ipak sva njihova djeca su se redovno javljala i kad god da su mogli, došli bi kod svojih roditelja na druženje.

Jedno od djece po imenu Sarah, je prva od njih postala majka a rođenje tog dijeteta je budilo mnoge uspomene. Janet, majka svih blizankinja je spomenula kako ni sama ne zna kako je uspjela da odgoji svu tu djecu a da ne krenu lošim putem.

Sada Janet kaže kako se napokon osjeća opušteno i misli da je mnogo toga postigla sa svojom djecom. Govori kako je taj period kada je Janet postala majka bio veoma težak a da nikada nije razmišljala nego samo radila.

Ni sama nije mogla vjerovati koliko su samo potrošili novaca na pelene. Trošila je godišnje preko 10 hiljada pelena na svoju djecu blizance.Janet sada uživa kao ponosna baka a stalno se podsmjehuje kćerci Sarah kako je umorna od čuvanja dijeta.

Stalno govori Sari da proba zamisliti sebe sa šestero djece i da će sama pomisao na to objasniti iskustvo koje su prošli njeni roditelji.Svi su ponosni jedni na druge a pogledajte i kako izgledaju poslije 34 godine.

Pogledajte njihovu sretnu porodicu: