Sergej Trifunović pretučen u centru Beograda – Kreacije Portal
Uncategorized

Sergej Trifunović pretučen u centru Beograda

Lider Pokreta Slobodnih građana Sergej Trifunović danas je ispred Ruskog cara u Knez Mihailovoj napadnut, i to tokom skupljanja potpisa za predstojeće izbore.

Kako je rečeno u PSG-u, Trifunoviću je prišao jednom prolaznik te nakon kratke verbalne rasprave udario ga je pesnicom po glavi.

Pored njega napadnut je i član Omladine Pokreta slobodnih građana, Aleksandar Pašalić (19), danas na Zelenom vencu u Beogradu, isto tokom prikupljanja potpisa za izlazak na izbore Pokreta, saopšteno je iz PSG.

„Kako Pašalić navodi, stajao sam na ulici i razgovarao sa jednom gospođom koja je htjela da nam da potpis, međutim u tom trenutku je proleteo čovek, koji nam se nije obratio, samo me je udario baš jako pesnicom u stomak i nakon toga prošao.

Pošto se samo stvorio ispred mene, prvo sam pomislio da će nož da izvadi, umjesto toga me je udario pa pobjegao“, dodao je.

Policija je izašla na lice mjesta radi uzimanja izjava, a takođe došla je i Hitna pomoć.

Pravni tim Pokreta slobodnih građana traži da se napadač identifikuje putem snimaka sa kamera sa Zelenog venca, te da odgovara za djelo.

„Ja sam znao da živimo u društvu koje kulja od bijesa i svjesno sam se politički aktivirao, jer ja zapravo vjerujem da PSG čine ljudi koji su riješeni da izađu više na kraj s ovim bezumljem“ – dodao je Pašalić.

Oglasi – Advertisement