ŠENKI VERSAĆE JE NAJBOGATIJI ALBANAC! Nosi zlatne gaće od 180 EVRA i čarape od 50 EVRA! EVO zašto o njemu BRUJI cela Srbija i zašto ga TOLIKO VOLE…(FOTO)

0

Oduvijek je bilo različitih slojeva ljudi, veoma bogatih, onih srednje bogatih i jako siromašnih grupa ljudi.

Ali se manje o tome znalo, odnosno nije se toliko gledalo kako ko živi jer nismo imali te informacije. A kako imamo ove društvene mreže, kako su se i mediji proširili i zbog kvota gledanosti ili čitanosti onda se pojavljuju prilozi, slike i objave o različitim ekscentričnim ponašanjima pojedinaca. Pa možemo vidjeti luksuzne jahte, privatne avione i vile u kojima žive poznati fudbaleri, pjevači i glumci.

Nekako se čovjek navikava na život tih poznatih ličnosti pa i sav taj luksuz počinjemo smatrati kao normalan. A sa druge strane, imamo slike djece koja imaju samo kost i kožu na sebi jer nemaju šta jesti, slike ljudi koji nemaju ni pitku vodu negdje u svojim selima, žive bez ikakve odjeće i obuće a da ne govorimo o bolestima. Pa onda vidimo kako se neke od tih poznatih ličnosti pojave kao donatori kako bi se pomoglo malo u toj bijedi i očaju.

A ima naravno onih koji jednostavno uživaju da pokazuju svoje bogatstvo, raskoš u spavaćim sobama, blistava kupatila, skupocjena auta ili kućne ljubimce koji na sebi imaju jaknice koje vrijede toliko koliko bi nekome trebalo godinu dana da živi normalno. Postao je pravi trend objavljivati takve fotografije i zapise na svojim profilima, puštati pratioce da vide sve te luksuzne “stvarčice” i zadovoljavaju njihove potrebe ali prije svega zadovoljavaju svoje porive da se pohvale i istaknu.

Kao što je ona grupa razmažene djece ruskih bogataša pokazivala kako pale cigarete novčanicom od 100 dolara, a preko milion folovera je oduševljeno time i lajka, komentariše i divi se tom ekscentričnom, da ne kažemo neku drugu riječ, ponašanju. Imamo i mi jednog takvog na na Balkanu , popularnog Albanca Đanki Versaća, koji ima na Instagram nevjerovatnih pola miliona folovera.

Samo ime kaže šta to on najviše objavljuje-naravno sve od marke Versaće, od odjeće pa do podnih pločica koje je plaćao po 200 eura po komadu.

Zaluđeni Đani stalno objavljuje fotografije sa novim Versaće dijelovima a najnovije su gaće od Versaćea, koje je platio 50 eura. A to sebi sve može priuštiti jer je uspješan trgovac automobilima, kaže Đanki.

Vaša mišljenja o svemu ovome?