ĐEKSON RAZVEZAO JEZIK: Izletilo mu šta je Luna radila kod Gastoza kobne noći

0

Velika se prašina podigla prije nekoliko sedmica kada se saznalo da je Luna Đogani svojevremeno iste noći kada se pomirila sa sadašnjim momkom Markom Miljkovićem boravila u stanu bivšeg momka Nenada Marinkoviča Gastoza. Nakon toga je uslijedio prekid veze, pa onda pravdanje, a zatim i pomirenje, međutim veliki je haos izazvalo oglašavanje repera Nemanje Đerića Đeksona, koji je svjedočio Luninom i Gastozovom druženju u njegovom stanu.

Iako nije rekao niti jednu ružnu riječ za Lunu, nego je samo potvrdio da je došlo do druženja i ukrato opisao kako je to sve izgledalo, poslije toga je naišao na veliki pritisak od strane fanova Lune. To je između ostalog i jedan od razloga zbog kojeg, da može vratiti vrijeme, ne bi ništa javno pričao o tome. “Sama je kriva za svoje probleme, to je činjenica. Ja imam neko svoje mišljenje koje se mijenja svakodnevno, ne znam ni ja više. Ko li je kriv na kraju? To je sve bio rezultat nekih nefunkionalnih okolnosti tokom svih godina. Niko ne zna koliko bi se porodica spasilo kada bi neko ušao u rijaliti.

Međutim, ne želim nikog da osuđujem” bio je iskren Đekson. u Zadruzi se pomno prati na Filipa Đukića, svog prijatelja, kao i njegov odnos sa Ivom Grgurić, za koju je rekao kako je siguran da manipuliše njime. “On je čovjek koji se već s vremenom navikao na to, to je njegova komfort zona. On sebe blamira i meni je to zaista žao gledati, i uvijek se ja nađem između dvije vatra kada se pokrene ta priča.