Seka Aleksić iskreno o svemu, pa i o razvodu: Poslala emotivnu poruku koja je mnogima natjerala suze na oči

0
152

Seka Aleksić, poznata srbijanska pjevačica, poznata je I po tome da je neko ko njeguje porodične vrijednosti. Veoam uživa u ulozi majke kako je rodila maloga Jakova, a kojeg je dobila u braku sa bivšim bokserom Veljkom Piljkićem.

Pa je tako, shodno svemu ovome, svako malo znala da obraduje svoje fanove sa nekom svojom porodičnom fotografijom.

Zna tako Seka, s vremena na vrijeme , da preko društvenih mreža podijeli I pokoji mudra savjet, a veliku je pažnju, baš nedavno, izazvao jedan koji govori o kraju ljubavi.

Seka je objavila fotografiju, a uz fotografiju je išla I bolna poruka za sve one koji se iz nekoga razloga rastaju. Kako poruka kaže, prestanak ljubavi ne treba značiti i apsolutno neprijateljstvo. A i rastanak treba da prođe bez teških riječi.

Ako se već rastajete, gledajte da to bude bez grubih riječi. Svaki rastanak je sam po sebi tužan. Ne mora da bude i ružan. Od vas zavisi – napisala je Seka, dok su njeni pratioci sa odobravanjem podržali njene riječi.
Da li sve ovo znači da se i u Sekinom životu, barem onome emotivnom dešavaju velike promjene koje bi mogle dovesti i do razlaza između nje i Veljka tek treba da se vidi, ali znakovito je ovo obbračanje Seke svojim fanovima, sa baš ovakvom porukom.

Ono što je sigurno je da se Seka vraća svoji svakodnevnim obavezama, svojim nastupima, koncertima i svojoj vijernoj publici. Tu je i rad na novim pjesmama, a kakos e govori, do kraja godine bi i poneki novi spot trebao da ugleda svjetlo dana.