• Liana Bodlović, vlasnica Fitness Anny centra, naš je odnos opisala kao višestruk. Podijelile smo ulogu čistačice, a ona mi je bila i klijentica i zaposlenica. Osim toga, bila je i pouzdana prijateljica. Imala sam potpuno povjerenje u nju, čak do te mjere da sam joj mogala doći u ponoć i osloniti se na njenu podršku.

Dražana Palac, stanovnica Gruda u Hercegovini, od poslodavca je dobila izuzetan dar, gestu o kojoj većina ljudi može samo maštati. Kada je izašla ispred svog doma, dočekao ju je živopisni crveni mercedes, velikodušan poklon vlasnika “Fitness Anny”, lokala u kojem Dražana radi kao fitnes trener, prenosi hercegovina.info.

Preferiram osobe koje su stajale uz mene u mojim najtežim trenucima, pogotovo kad nisam imala ništa. Zajedno smo radile kao čistačice, a ona mi je bila i klijentica i kolegica. Nije bila samo radnica, već i draga prijateljica. Uvijek sam se mogala osloniti na nju, čak i u najmračnijim satima ponoći. Ona posjeduje neiskvarenu dušu, uvijek je vjerno uz mene, vraćajući mi vjeru u postojanje istinski dobrih ljudi. Uistinu sam zahvalan što je mogu zvati svojom prijateljicom i što je ona prisutna u mom životu.

Skromno je izrazila želju za određenim automobilom, napomenuvši da ga jednog dana želi imati. U znak zahvalnosti za sve što mi je dala, odlučio sam da joj poklonim baš taj auto.

Dražinim suzama radosnicama i grljenje njezinog srdačnog zagrljaja donijelo mi je još veću sreću nego vidjeti samu Dražu ispunjenu radošću. Dijeljenje sreće doista umnožava njezin učinak! Auto je blijed u usporedbi s nemjerljivom vrijednošću pojedinaca poput Draže. Želim joj bezbroj radosnih kilometara sa sigurnošću da ću uvijek biti tu za nju, kao i ona za mene. Ovakve osjećaje iznijela je Liana Bodlović, poznata i kao Anny.

Bio je to potpuni šok za mene, jer nisam imao apsolutno nikakva očekivanja. Bez mog znanja, moj dečko je sve isplanirao iza scene. Obavijestili su me da će biti iznenadni angažman u Novom životu, našem uobičajenom mjestu treninga. Po dolasku nisam odmah primijetio auto; umjesto toga, dočekala me ekipa.

  • Tada sam ugledala auto o kojem sam sanjao zadnjih 7-8 godina. Posjedovati ovaj Mercedes oduvijek je bila moja osobna težnja. Dražana Palac, koja je već šest godina zaposlena u fitness centru, sada je ponosna vlasnica ovog potpuno novog vozila.
Preporučujemo