SCENA KOJA JE SVIMA ZALEDILA KRV U ŽILAMA- Dječak izašao iz školskog autobusa, pa potrčao POD KAMION- Ono što je uradio vozač kamiona ŠOKIRALO JE SVE (VIDEO)

0

U ovome tekstu ćemo o jednoj temi koja bi trebala da bude važna za sve nas , a radi se o saobraćaju i sigurnosti u njemu, te o opasnostima koje vrebaju sa svih strana za učesnike u saobraćaju, bili oni vozači, saputnici ili pješaci, a nekako, na kraju, u svemu tome su najugroženija djeca.

Ovaj snimak koji je na neki način šokirao mnoge je na društvenim mrežama objavio jedan Norvežanin, inače vozač kamiona, koji je kamerom zabilježio nevjerojatnu reakciju svoga kolege koji mu je dolazio iz suprotnog pravca, kada je pred kamion izletio školarac, nakon što je prije toga uzašao iz školskog autobusa.

Mnogi koji su pogledali ovaj video su komentarisali da je vozačeva reakcija nevjerojatna, te su istakli i da je Volvo u svoje kamione stavio zaista efikasan sistem kočenja, te da su mnogi ponosni na to. Uostalom, pogledajte i vi taj snimak kojeg dijelimo sa vama, pokažite ga prijateljima i poznanicima, posebno onima koji imaju djecu