SAZNALO SE U KAKVOM JE ZDRAVSTVENOM STANJU TOZOVAC- Oglasila se njegova žena- NIKO VIŠE NE SMIJE KOD NJEGA (FOTO)

0

Poznato je da je popularni pjevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac već desetak dana u bolnici u koju je primljen zbog obostrane upale pluća i zato jer je pozitivan na koronu, a povodom toga medijima se javila i njegova supruga Emilija koja je otkrila sljedeće: “Stanje ide nabolje, parametri opadaju, nadamo se da će sve biti kako valja. Te informacije i ja dobijam od ljekara. Veoma je bitno da svi ti parametri koji su visoki, treba da padaju na neki niži nivo. I dalje ima upalu pluća. I meni što doktori kažu, oni su na izmaku snage, govore to stručno, ja nisam ljekar”

Dodala je i da niko ne može da uđe do njenog muža i sve što mu donesu ostave na prijemnom. Emilija je rekla da je važno da sve ide ka boljem, mada je Tozovac promijenio bioritam, pa danju spava, a kako kaže Emilija, noću vileni, te je zna nazvati u tri ujutro, pa je rekla i ovo:

” On meni uvijek kaže: „Hajde pitaj ove kad ću kući”, a ja mu kažem da ne može kući dok mu se ne stabilizuje upala pluća. On do skoro nije imao nikoga u sobi, sada mu je došao jedan čovjek, ali po tom zujanju čujem da je to neko pod većim kiseonikom. Mada opet bolje da ima nekoga, nego da je sam. Ljekari ga lijepo tretiraju, nemam riječi. Nije bitno to što je on Tozovac, to je pacijent, svaka im čast. Od moje kćerke koleginica radi na tom odjeljenju, ona za vreme radnog vremena, jednom ili dva puta stigne da ga obiđe. Njima su svi pacijenti podjednako bitni, i skidam im kapu zbog toga.”