Saznala sam da me muž vara, ali nisam znala sa kime: Kada sam saznala, odmah sam pala u nesvijest- Kako su imali obraza da mi to naprave

0
1388

Živimo u vremenima kada više i nije neka novost kada saznamo da se neki par rastao, ili da je neko u paru kojeg poznajemo u aferi sa nekom drugom osobom te da vara svoga partnera ili partnerku. Sve više i više brakova se raspada, a ljudi se sve rjeđe i rjeđe vjenčavaju. Da je sv više prevara, a ponekad i bizarnih u brakovima, dokaz je i ova ispovijest koja se pojavila na društvenim mrežama, i koja je pokazala jednu posebnu situaciju kada su prevare u braku u pitanju. Ispovijest je napisala jedna žena koja je neko vrijeme osjećala da je muž vara, a kada je saznala više informacija, život joj se okrenuo naglavačke:

” Prije nekoliko dana sam počela da sumnjam da me suprug vara sa nekom mlađom djevojkom. Moje su se sumnje obistinile samo dva dana nakon što sam prvi put posumnjala. Naime, na njegovoj košulji sam pronašla tragove crvenog karmina. Znala sam da nije moj, jer meni ne priliči crveni karmin. Danima sam se pitala ko bi mogla biti za sa kojom me vara. Čak sam počela i da sumnjam u svoje kvalitete.”

Ova žena je pokušavala na sve načine da sazna ko je ta žena sa kojom njen muž ima aferu, ne sluteći da će joj konačno saznanje napraviti pakao od života:

”Na sve sam načine pokušavala da saznam o kome se radi, ali nikada nisam mogla da tačno saznam ko je. Danima sam mu pratila mobitel, čak sam mu otvarala i poruke i Facebook, međutim ništa. Jednostavno joj nisam mogla ući u trag. Tada sam odlučila da ga otvoreno pitam ko je ta mala, jer zaista nisam više mogla da izdržim to neznanje. Čim sam mu postavila pitanje, istog sam momenta zažalila. Mrtav hladan mi je rekao da me vara sa kćerkom moje rođene sestre. Od silnog šoka sam pala u nesvijest. Kada sam malo došla sebi, rekao mi je da joj jednostavno ne može odoljeti, te kako se sa njom vraća u mladost jer ga neodoljivo podsjeća na mene iz mlađih dana.”

Dalje ova žena priznaje da njen život nije više njen, da se totalno raspao, a svoju ispovijest je završila na ovaj način:

” Ne znam zaista šta da radim, niti kome da se obratim. Također mi je rekao da je to samo njegova prolazna faza, i kako voli samo mene. Rekao je da ovo što ima sa mojom sestričnom je samo mala luda avantura. Ne znam zaista šta da radim. Mislim da ću se na kraju spakovati i otići kod svojih. Ne želim da nastavim sa njim nakon ovoga.”