Saznala sa da me muž vara sa djevojkom koja još ide u srednju školu te da je ostala u drugom stanju: Pala mi je na pamet sjajna ideja koja je svima nama zauvijek promijenila živote (FOTO)

0

Priča ove žene koja se prije nekog vremena pojavila na društvenim mrežama je podijelila na neki način korisnike iste, jer se radi o jednoj poprilično čudnoj životnoj situaciji u kojoj se ova žena našla, a u sve su pored nje umiješane još dvije osobe. Razvoj priče je išao na taj način da su na kraju, upropaštena tri života, da bi na kraju, za mnoge genijalna ideja ove žene promijenila svima njima život na bolje, a mnogi su se sa pravom zapitali kako je sve to moguće:

“Trenutno imam 39 godina, a prošle godine sam saznala da me suprug vara na brutalan način. Djevojka s kojom je bio u vezi nije imala ni 18 godina, još uvijek ide u srednju školu i ostala je trudna s njim. Moj suprug više nije imao izlaza i tada mi je odlučio sve priznati jer ću prije ili kasnije saznati. Živimo u takvoj sredini da se sve zna, pa mi je bilo čudno da i prije nisam saznala za njegovu avanturu i preljubu”

Dalje u svojoj priči ova žena otkriva još neke detalje šta se dešavalo kada je istina isplivala na površinu, kao i kako su se dalje razvijale stvari:

”Ispričao se i čak je iskreno zaplakao kad mi je govorio koliko mu je žao i kako je bio glup. Rekao mi je da će uraditi sve što želim, samo da ga ne napustim. Inače, u braku smo 20 godina i imamo dvije kćeri. Tada mi je pala na pamet genijalna ideja. Rekla sam mu da svoju ljubavnicu odvede na duže krstarenje bijelim svijetom, ali i da ću i ja ići sa njima, tako da kad ga rodi, mi ga prisvojimo i kad stignemo kući reći ćemo da je naše i da smo ga dobili na putovanju.”

Mnogi korisnici društvenih mreža nisu mogli da vjeruju da je ovoj ženi palo na pamet ovako nešto. Mnogi su joj govorili da je jadna i grozna, ali na kraju svoje priče, ova žena je rekla još i ovo:

”Oduševila ga je ideja jer je 100% mislio da ću potražiti razvod. Nazvali smo tu djevojku i objasnili joj kako su stvari. Ideja je bila i njoj sjajna jer ima samo 17 i pol godina, a realno s bebom to bi joj samo upropastilo život. Nekako sam ponosna na sebe jer sam u jednom vrlo teškom trenutku reagirala na najbolji mogući način. “