Saznajte nešto više o sebi: Koju biste vi jabuku izabrali: Izbor može reći puno o vama!

0

U današnjem tekstu ćete imati mogućnost da odaberete jednu jabuku po slobdnom izboru a saznati ćete u nasatvak šta znači vaš izbor.

 

Jabuka br. 1

Vi ste jedna otvorena i iskrena soba koja nikad ne skriva istinu, ma kakva god ona bila  Nemate zle ili skrivene namjere prema drugim ljudima. Upravo zato ste jako uspješni. Pronalazite sreću i zadovoljstvo u malim stvarima i ne brinete se pretjerano. Zrela jabuka koju se ubrali s grane može da vam stvori zadovoljstvo.

Jabuka br. 2

Vi ste jedna živahna osoba puna energije, život vam nikada nije dosadan obzirom da  je vaša dosada najveći neprijatelj. Doživljvajte mnogo različitih anavutra u životu,te one vas same pronađu.   Vaša je abuka posuta mrvicama čokolade.

Jabuka br. 3

Mnogo ste interesantan osoba te to mišljenje ima i vaše okruženje. Imate drukčije razmišljanje i veliki ste optimista. Istovremeno vi služite ko insipracija ostalima. Svaki događaj koji vam se desi je zanimljiv ljudima kojim ste orkuženi. Jedna ste jako uvjerljiva osoba iako ne želite to možda biti. najslaše vam je da pojedete jedan komad pite od jabuke zatošto ona  ostavlja sladak okus u ustima.

Ostatak pročitajte ovdje