SAVRŠEN PAR NE POSTOJI- Jelena vikala na Novaka- NIJE NI ZNALA DA JE KAMERA UKLJUČENA (VIDEO)

0

Cijeli svijet je posljednjih par sedmica sa zanimanjem pratio sve ono što se dešavalo sa Novakom Đokovićem u Australiji što je na kraju završilo sa njegovom deportacijom iz te zemlje i velikim razočarenjem njegovih fanova koji su itekako vatreni kada se treba držati strana njihovom idolu. A svojevremeno je njihova ljutnja bila upućena i po osobi koja je veoma bliska sa Novakom, a to je njegova supruga Jelena koja je prije nekoliko godina slučajno snimljena kako se istresa na Novaka

Početkom 2017. Jelena je snimala Novakov trening i uživo ga prenosila. Na kraju snimanja je došlo i do preprirke između para koja je slučajno otišla u eter. Kada je završio sa treningom, Novak je prišao Jeleni u namjeri da pozdravi svoje fanove, te joj je uzeo mobilni, a to se njoj očito nije bilo dopalo:” Kako se ponašaš, majke ti? Hvala, ljubavi, hvala ti! Je l’ tako treba da kažeš” ‒ prekorila ga je Jelena, a nekoliko sekundi zatim shvatila da je i to objavljeno.

Nakon toga su Novakovi fanovi Jelenu zasuli sa negativnim komentarima,a snimak je izazvao toliki skandal, da je u zaštidtu svoje snajke stala i Dijana Đoković: ” U svakoj vezi ima trzavica, kao u svakom braku. To su normalne stvari u koje ja ne želim da ulazim. Sporan snimak nema veze s realnošću. Oni imaju skladan brak, zaista se razumiju, oni su kao jedno.”