Saudijska princeza je toliko lepa da sve ostavlja bez daha: Ne nosi hidža i bori se za ženska prava – EVO KAKO ONA ZAPRAVO IZGLEDA! (FOTO)

0

Samo kada spomenemo Saudijsku Arabiju, verujemo da svi pomisle na jedno a to su žene koje su tamo da kažemo osuđene da celi svoj život ugađaju svojim muževima. Ono što moramo da kažemo jeste da je to do neke mere i normalno ali do mere koju oni postavljaju i nije.

Mi ćemo sada da iznesemo činjenice koje su jako zanimljive a radi se o jednoj princezi po imenu Ameerah al Taweel. Ona je jako poznata u medijima, a za sve medije i portale je rekla, kako ima jedan cilj i jedan san od kako se rodila. Princeza želi da Saudijsku Arabiju pretvori u najlepše mesto na celom svetu, kako je rekla, mesto gde će biti lep život kako muškarcima tako i njihovim ženama. Također, ona se bavi i humanitarnim poslom i obišla je oko 70 zemalja u jednu scrhu, da bi pomogla ljudima koji tu žive i kojima je pomoć potrebna. Također, svi se nadaju da će u svom cilju kada je ovo u pitanju uspeti, i da će izboriti prava žena u ovoj državi. Koje je vaše mišljenje o tome?