Saša Popović joj je obećao da će joj platiti operaciju- ZVEZDA GRANDA IZGUBILA 80 KILOGRAMA- Sada izgleda nevjerojatno dobro (FOTO)

0

Poznato je da je u zadnjih 13- 14 godina kroz muzičko takmičenje i kroz emisiju Zvezde Granda prošlo zaista mnogo takmičara, a mnogi od njih su ostavili veliki trag, pa su čak napravili i velike karijere nakon takmičenja, kao na primjer Aleksandra Prijović, Milan Stanković, Rada , Manojlović, Darko Lazić, Milica Todorović.

Jedna od onih koje se i danas mnogi sjećaju je i Krstinja Todorović, koja je sve osvojila sa svojim glasom, ali je kritike najviše dobijala zbog viška kilograma sa kojima je uvijem mučila muku. Na kraju se Krstinja povrgla operaciji smanjenja želuca i izgubila je preko 80 kilograma, pa je otkrila da joj je Saša Popović obećao platiti operaciju viška kože kada za to dođe vrijeme, a o svemu tome Krstinja je otkrila i ove stvari:

” Da skoro pa nevjerojatnih 80 kilograma sam u minusu. Jako sam sretna i ponosna na sebe. Ovo je jedna jako teška borba, prvenstveno sa samim sobom, iako ste ograničeni što se unosa hrane tiče. Ja se sada osjećam super. Mnogo lakše funkcionišem kada su dnevne obaveze u pitanju. Scenski mnogo ljepše izgledam i truditi ću se da svakim narednim pojavljivanjem nadmašim ono prethodno. Hvala mojoj mentorki Mariji koja je podjednako sa mnom doprinijela mom uspjehu. Hvala za svaki savjet, svaku kritiku i pruženu šansu da učinim najbolje”