Saša Popović definitivno odlučio: Napušta ”Grand produkciju” i seli iz Srbije, a već je odlučio i kome će prodati svoj dio

0
65

Vjerujemo da ne postoji čovjek na Balkanu koji nije čuo i kome nije poznat Saša Popović. On je glavni direktor Grand produkcije i većinski vlasnik ista, ali je zadnjih mjeseci mnogo razmišljao, pa je odlučio da je možda vrijeme da se odmori od svega, pa mu je u planu da se već od sljedeće godine skroz povuče iz javnoga života i da završi sa popularnim projektom kojeg svi poznaju pod nazivom ”Zvezde Granda”.

Iduće godine Grand produkcija, čiji je Saša većinski vlasnik slavi 20. godina postojanja, pa je Popović zamislio da je možda ta godina i najbolja godina za povlačenje sa posla i stavljanje tačke na jednu veoma uspješnu karijeru.

Osim što mu je namjera da se povuče sa posla, želja mu je i da se odseli iz Beograda, a za mjesto gdje želi da nastavi sa svojim životom je odabrao Opatiju u Hrvatskoj, gdje Popovići već imaju neke svoje nekretnine, pa stoga Saša želi da u tome kvarnerskom mjestu provede svoje penzionerske dane.

Pošto je iduća godina, dvadeseta godina od kako postoji Grand produkcija koju su osnovali Brena i on, Popović je zato i uradio sve da ova sezona Zvezda Granda bude najbolja do sada i da vrhunac bude baš u godini kada se puni velikih dvadeset godina i kada on odlazi u zasluženu penziju.

Sve ove informacije su došle od izvora veoma bliskom Grandu, a izvor navodi da je Saša spreman i da proda svojih 24% vlasništva Granda onome ko da najbolju ponudu.

Brena i dalje nema namjeru da se povlači iz posla, a za potencijalne nove vlasnike Granda spominju se imena poput Filipa Živojinovića i Žike Jakšića.