SAOBRAĆAJNA NESREĆA, VODITELJICA ZADRUGE PODIJELILA SNIMAK: Nosio ga 20 metara, Dušica sve vrijeme VRIŠTI – Kreacije Portal
Najnovije Novo

SAOBRAĆAJNA NESREĆA, VODITELJICA ZADRUGE PODIJELILA SNIMAK: Nosio ga 20 metara, Dušica sve vrijeme VRIŠTI

Na privatnom Instagram profilu poznate voditeljice reality showa “Zadruga” pojavio se jezivi video. Video je snimila sigurnosna kamera na ulici u blizini poznate voditeljice. Nepoznati automobil vidljivo udara malog psića, gazi ga i nastavlja voziti bez zaustavljanja. “Drugi snimak pokazuje kako je pas već ispod automobila, Donna pokušava da ustane i nakon dvadeset metara i počinje da vuče zadnje noge i nakon toga pada. Anđela cijelo vrijeme vrišti” navedeno je u opisu videa na Jakovljevićevom Instagram profilu.

Pas kojeg je udario automobil je Donna, psić kojeg smo noću gledali uživo u emisiji “Zadruga – Narod pita”. Pas je teško ozlijeđen, slomljena joj je bedrena kosti i kuk. Kako je dotični vozač nepoznat, nemoguće je izvijestiti nadležna tijela o zaštiti životinja u vezi s ovim slučajem. Pas će biti operisan, a svima nama preostaje samo da se nadamo, da će se u nekom budućem narednom periodu uvesti oštre mjeri kazne za one koji su skloni maltretiranju i fizičkom zlostavljanju životinja.

Oglasi – Advertisement