Sanja Marinković najavila razvod: Pokazala supruga kojeg je do sada krila kao zmija noge i otkrila kakav je njihov brak (FOTO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Sanja Marinković najavila razvod: Pokazala supruga kojeg je do sada krila kao zmija noge i otkrila kakav je njihov brak (FOTO)

Sanja Marinković je sigurno jedna od najpopularnijih TV voditeljica u Srbiji pa i šire, a ovih je dana bila gošća kod svoga kolege Ognjena Amidžića u njegovom ”Amidži šou”, pa je u jednom trenutku dala jednu izjavu zbog koje su svi zanijemili u studiju pa je i sam Ognjen na trenutak ostao bez teksta, a Sanja je rekla baš ovo:

“Kao i mnogi koji rezimiraju 2019. godinu, i ja pravim spisak stvari na kom se nalaze želje koje su usko vezane za posao, majčinsvto, zdravlje i ljubav. Moram da kažem da sam ja neko ko u narednoj godini želi da bude najvoljenija žena, i to od jutra do večeri, a sad , da li će se to desiti u braku ili ne, moraću da razmislim. Ja sam razmišljanja da na svijetu postoji više velikih ljubavi nego uspješnih brakova.”

Nakon što je vidjela da je iznenadila sve sa ovim svojim riječima, Sanja je dalje nastavila da objašnjava šta je mislila pod svime tome pa je rekla:

”Isto tako garancija nije veza krunisana brakom, jer znamo da se ljudi čak i u brakovima rastaju, jednostavno ne ide. Ponekad volim da se našalim pa da uporedim vjenčanje sa veš mašinom. Jednostavno kada stupamo u brak, nećemo dobiti garantni list na kojem piše koliko će on trajati.”

Inače, Sanja je u braku sa Aleksandrom Uhrinom od 2011. godine, a taj njihov brak je krunisan i rođenjem sina Strahinje, a zna se da je Sanja veoma često u medijima, pošto je medijska ličnost, dok njen suprug Aleksandar na sve načine gleda da se ne pojavljuje u javnosti ako baš ne mora. Sanja je isto tako veoma aktivna na društvenim mrežama za razliku od njenoga muža i kako i oni sami kažu, njih dvoje uživaju u svojoj ljubavi, ali Aleksandar ne voli da se previše javno eksponira sa svime time, pa i sama Sanja, zbog muža, rijetko kada objavi neku njihovu zajedničku fotografiju

Ali sada se svi pitaju, šta je Sanja htjela da kaže sa onom izjavom na početku teksta ?

 

Oglasi – Advertisement