Sanja Marinković je prije dvije decenije vodila jutarnji program na RTS-u: Nisam to više mogla da trpim- Bilo je to užasno iskustvo za nju, a evo zbog kojih razloga i problema je napustila javni servis (VIDEO) – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Sanja Marinković je prije dvije decenije vodila jutarnji program na RTS-u: Nisam to više mogla da trpim- Bilo je to užasno iskustvo za nju, a evo zbog kojih razloga i problema je napustila javni servis (VIDEO)

Jedna od najpoznatijih TV voditeljica u Srbiji, ali i u velikom dijelu regije je svakako Sanja Marinković koja je prepoznatljiva po svojoj emisiji koju vodi ”Magazin IN”, na Pink TV , ali malo ko zna da je ona svoju karijeru počela na državnoj RTS televiziji i to kao voditeljica jutarnjeg programa

I sama Sanja kaže da je bila voditelj jutarnjeg programa na RTS- u pune 4 godine, a da je spiker na televiziji postala već nakon tri mjeseca od zaposlenja, te da je i čitala vijesti, radila kao novinar, nakon toga je veoma brzo postala i voditelj. Ipak nakon 4 godine je otišla sa RTS-a, a mnogi su bili u čudu kada je to napravila, a Sanja je sada otkrila razloge zašto je to napravila:

”To sam uradila jer su međuljudski odnosi bili takvi da ja tu nisam više mogla da se razvijam kao ličnost i mislim da je to bio najbolji potez koji sam povukla u životu. Sa RTS-a sam otišla, jer sam ja tada vodila Jutarnji program, a tada nažalost tu nisu bili neki urednici koji su kasnije prepoznavali neke moje kvalitete, govorili su mi ključnu jednu stvar, a to je “nemoj da se smiješ”. Govorili su mi “kako te nije sramota da poželiš dobro jutro naciji sa osmjehom na licu”. Jednom sam vodila emisiju, imala sam ciklama sako i bluzu, ja se još uvijek sjećam te žene koja je sišla i rekla mi “brzo se zakopčaj”, kako te nije sramota da si sa tim dekolteom, a kako ti možeš da imaš dekolte u sakou. Svako jutro ja sam vodila emisiju 2 i po sata i oni su stalno imali neku zamjerku”

Ovo je jedan od snimaka Sanje iz toga perioda, pa pogledajte i sami kako je to izgledalo

Oglasi – Advertisement