• Dom Sanje Kužet krasi moderan i stilski uređen. Kuda su Sanja Kužet i njen partner Nemanja Živojinović donedavno ostala nepoznata javnosti. Unatoč uobičajenoj nevoljkosti da s javnošću dijeli osobne podatke, voditeljica je napravila iznimku i odlučila otkriti kako je uredila životni prostor zahvaljujući utjecaju trudničkih hormona.

Na početku svog Instagram putovanja oduševila je svoje pratitelje otkrivši slikovit prizor svoje terase. Obilovao cvjetovima, protezao se u dužinu i širinu, pružajući zadivljujući pogled na rijeku koja teče, uistinu je hipnotizirao sve koji su ga gledali.

Jedan pogled na dotičnu fotografiju bio je dovoljan da se shvati da se rezidencija Sanje Kužet nalazi u nedavno izgrađenoj elitnoj četvrti Beograda, uz samu rivu.

Ubrzo nakon toga pojavile su se fotografije dnevnog boravka. Iskreno govoreći, u tom razdoblju moglo se uočiti samo postojanje ugrađenih polica i televizora. Međutim, trenutno je učinjen značajan napredak u njegovoj transformaciji.

Sanja se doslovno odlučila otvoriti svoj dom za javnost i potpuno ogolila dušu. Prvo su zapažanje privukla čvrsta, drvena vrata s karakteristikama poput oklopa, nakon čega je slijedio elegantni mramorni kuhinjski pult, i na kraju, drveni pod ukrašen bogatom, tamnijom nijansom smeđe boje.

Lijeva strana sobe ima ugrađene police, dok desna strana vodi na terasu; središnji dio prostorije, u koji se ulazi iz hodnika, zauzima stakleni blagovaonski stol okružen udobnim stolicama.

Uz blagovaonicu nalazi se dnevni boravak koji krasi bijeli trosjed i par elegantnih tamnozelenih fotelja. Televizor je postavljen na središnji zid koji nevjerojatno podsjeća na sivi mramor.

Dodatnim korakom naletjeli biste na odmorište u kojem spavaju voditeljica, njezin suprug i sinovi. Začudo, ovom je prilikom to izostavila.Očekuje se da će po dolasku bebe ne samo otkriti prinovu javnosti, već i izložiti dječji krevetić i kutak koji je lijepo uredila za prinovu.

Dok Sanja željno iščekuje prinovu, njezina obitelj sa zebnjom iščekuje dodatnu podršku, a obožavatelji “Zvezda Granda” jedva mogu zamisliti nadolazeću sezonu bez nje.

Preporučujemo