Sanja Kužet oduševila sve sa svojim posljednjim stajlingom: Dekolte, duge noge, niko nije znao u šta bi prije gledao (FOTO)

0

Popularno takmičenje Zvezde Granda u ovoj sezoni polako ali sigurno ulazi u onu fazu takmičenja kada je sve zanimljivije i sve uzbudljivije i napetije, a sa svakom novom emisijom dolazimo do nekih novih favorita koji bi mogli da obilježe ovu sezonu, ali i svakom novom emisijom imamo nove razmirice, svađe i prepirke između članova žirija i produkcije, jer sada svako od njih želi da njihov pulen ode što dalje, a dosta često to ne bude i mišljenje drugih članova žirija.

Svakako oni koji isto tako podižu rejting i gledanost ovog muzičkog TV šoa su i voditelji, a Zvezde Granda se mogu pohvaliti da imaju možda i najbolji voditeljski par u regiji. Tu je stari lisac Vojo Nedeljković, ali svakako, tu je i Sanja Kužet zbog koje muški dio populacije najviše i voli da gleda Zvezde Granda, bez obzira na takmičare i samo takmićenje.

Pa je tako Sanja u posljednjoj emitovanoj emisiji se pojavila u odjevnoj kombinaciji koja je zapala za oko baš svima, jer dugo Sanja nije viđena u tako izazovnoj kombinaciji i izdanju. Nježno roza haljinica je sasvim jasno pokazivala njenu zaista vitku figuru, a otkriveni dekolte i duge noge nisu baš nikoga ostavile ravnodušnima, pa mnogi nisu znali ni gdje bi prije gledali, a cjelokupna Sanjina slika je bila zadivljujuća.

Za ovu priliku Sanja je napravila i krajnje ženstvenu frizuru, a klasične cipele sa štiklom su savršeno kompletirale njen stajling tako da su mnogi komentarisali da Sanja nije nikada bolje izgledala, i da Zvezde Granda ne bi bile to što jesu da nemaju i Sanju.