Sandra Rešić je smršala 38 kilograma, a izbacila je samo 3 namirnice: Noću je pila smao 1 napitak – EVO KAKVA JE NJENA DIJETA! (JELOVNIK)

0

Pevačica Sandra Rešić je svoju karijeru počela kao jedna jako gojazna osoba, ali je sada uspela da reši taj problem. Ona je pre ulaska u rijaliti Zadruga, imala je ozbiljne probleme sa kilogramima i sa nezdravim načinom života, ali uspela ih je rešiti i oslobiditi se viška kilograma.

Pre 8 godina, 2013. godine je Sandra imala 88 kilograma, i kako je navela seća se jednog događaja kada joj je jedan čovek rekao da je šteta kako dobro peva, a jezivo izgleda. To je njoj bio motiv da smrša pa je krenula sa drugačijim načinom života, što je pokazalo određene rezultate ali ne i za nju dovoljne. Nakon nekoliko godina, Sandra je dostigla željenu kilažu i sada je ulaskom u Zadrugu orkila da ima 50 kilograma. Također, navela je i da nikada nije bolje izgledala, te da joj je bilo jako teško bez nekih nezdravih navika. Ona je otkrila i svoju tajnu kako smršati, a ogleda se u tome da za doručak jede parče hleba i kuhano jaje, za ručak meso i salatu, a za večeru salatu i jabuku.