Samo pogledajte kako izgleda čuvena Dženana, supruga Gorana Bregovića: “Daleko od lepotice, prava starica – ŠTA ĆE MU OVO”

0

Svi jako dobro znamo kako je Goran zapravo neponovljiv i neverovatan gitarista, tekstopisac i kompozitor, a svi ga pamte još od vreemena bivše Jugoslavije, koja je imala jako kvalitetne umetnike, u uspordbi sa današnjim vremenom. Njega svi poznaju kao vođu benda po imenu Belo dugme, ovo je jedan od najuspešnijih zasigurno i najboljih bendova kako tada tako isto i danas, jer ljudi jednako slušaju njihove pesme, to je umetnost koja nea vreme trajanja.

Kako znamo ona je preko tri decenije u sretnom brku sa Dženanom, oni su iz velike ljubavi dobili troje dece, tri ćerke. Također, on je uvek govorio kako su sve tri njegove ćerke zapravo prelepe ali kako je sve to zbog njegove supruge koja je prava lepotica. Ona se jednom prilikom našalila i rekla “Kakva sam ja lepotica, ja sam obična starica”, a to su svi preneli. Iznad teksta možete da vidite kako ona izgleda, ukoliko do sada niste imali prilike da je vidite.