Samo jedna glupost, samo jedan trenutak nepažnje i cijeli mi se život okrenuo naopačke: Šta mi je to trebalo, pitam se već danima (FOTO)

0
632

Mnogi od nas, bilo da se radi o muškarcima i ženama nisu ni svjesni šta sve imaju u životu i koliko su bogati sa ljudima oko sebe, sa svojim životnim partnerima, djecom, porodicom dok to ne izgube. Posebno boli takva spoznaja ako se gubitak desi zbog nekog nepromišljenog postupka kojeg pojedinci naprave, ili ako uđu u neke seksualne avanture ili afere ili nepromišljeno naprave nešto samo za jednu noć, kao i ovaj muškarac koji je svoje loše iskustvo putem ispovijesti podijelio sa svima na društvenim mrežama:

” Imao sam savršenu suprugu. Bila je doslovno san svakog muškarca. Jaka hrabra, samostalna žena koja zna šta hoće, nema dlake na jeziku, osjećajna, ma jednom riječju predivna osoba. Još je bolja supruga i majka našem četverogodišnjem sinu. Ja sa druge strane volim da izađem ponekad sa društvom i da tako sate provodimo zajedno po klubovima i kafanama.”

Dalje u svojoj ispovijesti ovaj muškarac opisuje jedan izlazak koji mu je totalno promijenio život, ali nikako po dobrome:

 

” Tako sam jednu večer izašao sa društvom van, i toliko sam se napio, da sam na kraju završio sa nekom ženom sa ceste, i prevario svoju suprugu nakon 6 godina braka. Istu tu noć sam joj priznao, jer ja sam čovjek koji ne taji ništa, niti laže. Nije ništa govorila. Niti jedne jedine riječi. Samo se okrenula i otišla u drugu sobu. Za sobom je zaključala vrata i nije više izlazila. Satima sam plakao ispred vrata i molio da mi oprosti, međutim od nje nisam dobio niti jednu riječ. Ujutru sam čuo kako razgovara sa našim sinom koji ju je pitao zašto moramo ići, jel nas tata to više ne voli? Odgovorila mu je: “Tata tebe voli najviše na svijetu, ali više ne voli mamu, pa zato moramo da idemo”.

Tada je znao da za njega više nema povratka u odnosu sa svojom ženom i da ju je zauvijek izgubio, te je shvatio da je izgubio najvrjedniju osobu pored svoga djeteta u svome životu:

”U trenutku kada sam čuo te riječi, u meni je sve umrlo. Nisam više isti čovjek. Sina viđam kada god poželim, ali od nje nikada više nisam dobio ni riječ. Izvede ga do vrata samo, okrene se, i zatvori ih. Od tada ja ovaj život više i ne živim. Samo životarim i živim od danas do sutra, nadajući se da će mi se život okončati uskoro.”