Samo jedan susret je promijenio sve: Ana i Darko su svo vrijeme odugovlačili sa razvodom, a onda je došlo do neočekivanog obrta (FOTO)

0
14

Kako piše većina srpskih medija Ana Sević i Darko Lazić su prije nekoliko dana i zvanično završili sa svojim brakom, nakon više mjeseci otezanja i odugovlačenja sa potpisivanjima dokumenata i pojavljivanja na sudu.

Njih dvoje su još početkom 2018. godine donijeli odluku da se razvedu, ali unatoč svemu, sve do neki dan papirima su još uvijek bili u braku, a Darko je u nekoliko navrata govorio o tome zašto odugovlači sa potpisivanjem papira.

Tada je Darko rekao kako je razlog zašto još nije potpisao papire taj da se on i Ana još nisu dogovorili oko starateljstva nad kćerkom Lorenom. Dodao je tada da je svjestan da njegovo dijete treba da ostane pored majke i da se školuje u Beogradu, ali on traži da učestvuje u njenom odrastanju i vaspitanju najviše što je to moguće i stoga, kada se stvori neki adekvatan odgovor na tu temu, da će onda drage volje da potpiše papire za razvod.

Prema najnovijim informacijama, izgleda da su Ana i Darko konačno postigli sporazum, jer su njih dvoje prije neki dan uslikani u jednome beogradskom kafiću, na Vračaru, i tada je pjevač novinarima otkrio kako se sastao sa Anom na tom mjestu upravo da bi potpisao papire za razvod.

 

Kasnije je novinarima rekao da je tačno da se sa Anom i zvanično razveo prije neki dan, da su malo porazgovarali, ljudski se rukovali i sada je svako od njih dvoje krenuo na svoju stranu, a trudite će se oboje da njeguju korektne odnose, posebno zbog njihove zajedničke kćerke Lorene.

Poznato je i da Ana, ali i Darko već duže vrijeme imaju nove partnere, pa je tako Ana u ljubavi sa svojim dečkom Danijelom, dok Darko sa svojom vjerenicom Marinom vrlo brzo očekuje i pridošlicu u porodici, tj. sina.