Sahranio OCA u prisustvu porodice: Sutradan su se svi SLEDILI, ovaj prizor ih je izbezumio

0

Pravo čudo jer ga tako možemo nazvati desilo se porodici u Indiji u mjestu Bangalapuduru u Tamil Nadu. Oni su zapravo nakon smrti člana porodice odlučili ga sahraniti, sahrana je prošla svi su prisustvovali ali član porodice je oživio naredni dan.

 

O ovoj temi oglasila se i policija i rekla kako se radi o nadničaru čiji je identitet kao Murti, a sve je započelo tako što je on otišao u Tirupur na nekoliko dana prije kako bi brao šećernu trsku. Bila je nedelja a sin od Murtija M Karti je dobio poziv na telefon od rođaka i rekao mu je kako je njegov otac premiunuo na stanici u Satiamangalamu.

Njegov sin je odmah otišao na mjesto gdje je otac premiunuo i potvrdio da je to zapravo on, rekli su nam iz policije. Poslje toga Satiamangalamova policija je zapisala de se desio ovaj slučaj i tijelo predala isti taj dan Kartiju nakon što su završili zakonske procedure i obdukciju. Murtijeva porodica je sve što je bilo potrebno obavili još isti dan i odlučili tijelo oca sahraniti još istu veće. Ali u ponedeljak naveće njegov otac je samo ušetao u kuću i desila se nevjerica od strane svakog člana porodice nakon što su ga ugledali.

 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE.