Sada se oglasio Dejanov otac, pre 7 dana bio kod Huse: OTKRIO ZAŠTO PLAČE DALILIN OTAC, A EVO ŠTA JE PORUČIO SVOJOJ SNAJKI! (FOTO)

0

Jedini od porodice Dragojević sa kojim Dejan imao kontakt jeste tata Goran, a sada se i on oglasio za emdije. Rekao je mnogo toga o odnosu Dalile i Dejana, rekao je kako je pre sedam dana bio kod Huse i šta ima da poruči svojoj bivšoj snajki Dalili nakon svega.

Goran je rekao prvestveno da su oni imali savršen brak i više od toga, on je rekao kako im je išao u posetu, kako ga je uvek dočekala prelepo, da ne greši dušu, dodao je ali i on Huso misle da je ovo sada neka nova osoba koju ni jedan ni drugi ne znaju i ne žele blizu ni sebe ni Dekija. Također, dodao je kako je njega sramota njenih reči kada je Tedi u pitanju, dva dana pre njihovog ulaska je otišao po Tedija, on ima veliku pažnju sveta kod njega, kako kaže i Dalile treba biti stid. Trenutno ona misli da je narodnih heroj, prodaju joj lažnu priču iza kapije, rekao je. Onda je rekao kako njen otac plače isključivo jer mu je ćerka postala jahačica, kome bi to bilo prijatno? Ima veliki pritisak, čoveka više ne zovem, nije mu ni do čega jedva se sa sobom bori.