Sada se oglasila Jovana Jeremić – EVO DA LI SE RAZVODI: Ne može više da šuti – “Kada ti u životu ne ide sa nekim, odeš…”

0

Kao što možete da vidite u samom naslovu, danas nam je tema poznata voditeljica Jovana Jeremić koja se kako svi mediji prenose, navodno odlučila razvesti od Vojislav Miloševića svojeg supruga sa kojim je gradila srću i život i sa kojim kao plod njihove velike ljubavi ima i dete.

Jovana kako znamo radi na televiziji Pink, ona vodi emisiju po imenu “novo jutro” a sve je podigla oko sebe kada je na svojim društvenim mrežama, tačnije na svom Instagram profilu skinula prezime koje je nosila od svog supruga. Ona je Milošević prezime izbrisala, zašto? Rekla je da su mediji napravili preveliku pompu oko toga, ona kaže da je na faceboou društvenoj mreži oduvek Jovana Jeremić, da je javnosti poznata kao takva, to joj je tako zvano umetničko ime, pa je želela da i na instagramu bude tako. Rekla je da se ne razvodi, ali da ne znači da neće, jer kako kaže, kad negde nije dobro odeš a njoj je za sad dobro, ako joj ne bude , ona će otići.