Sada kraljica uzvraća udarac i njena osveta je krenula punom parom: Prvo se okomila na Meghan i želi da ostane bez ičega- Šta li tek Harryju sprema (FOTO)

0

Već cijeli svijet zna da su članovi britanske kraljevske porodice princ Harry i njegova žena vojvotkinja Meghan Markle odlučili da budu finansijski nezavisni, te da se životima odvoje od kraljevske porodice i da više vremena provode u Sjevernoj Americi, posebno Kanadi odakle je i Meghan. Njih dvoje se i dalje drže obaveza koje imaju unutar porodice, a sve bi to navodno trebalo trajati do marta mjeseca kada će Harry i Meghan ostati bez svojih kraljevskih titula, kao i bez obaveza.. Izgleda da je kraljica Elizabeta sve to primila bez nekih velikih stresova i potresa, ali već se uveliko šuška da kraljica ima namjeru da dobro naplati ovome paru ovaj njen postupak, a u nekim medijima se već piše o njenoj osveti koju je već započela.

Prije svega Elizabeta je Meghan i Harryju oduzela njihove kraljevske titule, a nakon toga je tražila novac nazad kojeg su potrošili za obnovu svoga doma, jer se radi o novcu poreznih obveznika, a cifra koja se spominje je oko 2 miliona funti.

Sada se piše da je kraljica uzela od Meghan sav nakit koji je koristila a koji pripada kraljevskoj kolekciji, a u to je i uključen i prsten sa plavim kamenom kojeg je Meghan dobila od Harryja nakon udaje za njega. Kraljica je također imala namjeru da Meghan oduzme i nakit koji je pravljen posebno za nju, a sada već bivša vojvotkinja ga je nosila na dan svoga vjenčanja, ali se kraljica izgleda predomislila po tom pitanju. Sve u svemu, izgleda da se između ovoga para i ostatka kraljevske porodice nije sve završilo u najboljem redu, a prava osveta kraljice, posebno prema Harryju se tek očekuje.