SADA JE SUZANA MANČIĆ OPET ODBRUSILA SVIMA: Šta se čudite bre, IMAM PARA, pa zašto ne bih imala kućnu pomoćnicu i ženu koja se brine o svemu…(FOTO)

0

Kada je u pitanju Suzana Mančin ona je već godinama na javnoj sceni, a ona je čsti gost u raznim emisijama, a moramo da kažemo kako ona ima svoj vlog i svoju emisiju po imenu “Suzanin izbor” koja je aktuelna zadnjih 7 godina. Suzana je neko ko je jako često u medijima, često daje izjave, ali isto tako svojim izjavama često izaziva razne komentare i razne emocije u širokim narodnim masama.

Jednom je prilikom rekla kako ima Žaklinu i kako u kući ništa drugo ne radi osim što uživa, jede, spava i odmara. Onda je naišla na razne komentare, pa se povodom ove teme ponovno oglasila. Kaže da ništa loše ne vidi da neko zaradi novac i ne mora da radi po kući. Suzana Mančić kaže da to nije ništa strano jer je još odavno gledala kako njena majka ima kućnu pomoćnicu, a majka je nije učila kućanskim poslovima, uvek joj je govorila da će ona i imati pomoćnicu, što se na kraju i ostvarilo.