Sada je mnogima sve jasnije: Evo zašto većina publike ne voli Novaka Đokovića i zašto mu stalno zviždi- Otkrivena gorka istina – Kreacije Portal
Najnovije Zanimljivosti

Sada je mnogima sve jasnije: Evo zašto većina publike ne voli Novaka Đokovića i zašto mu stalno zviždi- Otkrivena gorka istina

Protekloga vikenda srpski tenisač Novak Đoković je po osmi puta osvojio australijski Grand Slem, a mnogi, su mišljenja, mada je finale bilo izuzetno teško, da se Novak prošetao ovim turnirom. Međutim, ono što mnogima nije promaklo je da je publika kao nikada prije, veoma često zviždala Novaku i negodovala na neke njegove poteze, a neki od sportskih novinara smatraju da je uglavnom Novakova krivica to što ga publika gdje god da igra baš i ne voli previše: “Razlog zašto Novak u finalu Wimbldona nije imao navijače kao što ih je imao Roger, čuči u tome što on jednostavno nije dovoljno prirodan. Kao u onoj situaciji kada je na kraju meča jeo travu.

Dalje u svojim razmišljanjima pojedini novinari su iznijeli i ovo mišljenje o Novaku: ”Sve to izgleda baš kao da je inscenirano i ljudi to zaista osjećaju. Novak te stvari jednostavno ne radi prirodno kao Federer, uvijek opravdano ostaje gorak ukus. Federer je svakako miljenik publike, to se već odavno zna. Najstariji je igrač, toliko je toga postigao, i svaka njegova akcija i reakcije je na mjestu i uvijek je kulturan. S ljudske strane niko mu ne može prići.”

Novinari su mišljenja da će i Novaka krenuti sa publikom kada bude imao 37 godina i više, i da će ga publika više voljeti jer isto se tako desilo i sa Connorsom ili McEnroem, jer kada idete prema kraju svoje karijere dobijate sve više navijača, i to je nekako prirodan slijed. Zbog toga su Federer i Nadal po broju navijača ispred Novaka, ali kako god da bilo, Novak je ipak po osvajanjima u posljednje vrijeme ispred njih dvojice, a i mjesto na ATP listi sve govori. Zbog toga Novak ne treba da uzima k srcu sve te zvižduke, jer dok god mu zvižde, znači da je najbolji.

 

 

Oglasi – Advertisement
Popularno